29/09/2024

Lionsclub Raalte houdt in aanloop naar de feestdagen ook dit jaar weer een wijnactie. De opbrengst is voor de Stichting Vrienden van de Horsthoeve.

Inwoners van Raalte en de buurtdorpen kunnen vanaf heden via het bestelformulier (hieronder te downloaden) hun bestelling doorgeven. De bestelactie loopt tot vrijdag 15 november. Vanaf dinsdag 26 november zijn de dozen af te halen, dus ruim voor de feestdagen. 

Deelnemers

Het goede doel van dit jaar is de Stichting Vrienden van de Horsthoeve, die extra en bijzondere activiteiten mogelijk maakt voor de deelnemers van De Horsthoeve in Broekland. De Horsthoeve biedt mensen met dementie of een niet-aangeboren hersenletsel een plek om binnen de eigen wensen en mogelijkheden een zinvolle en creatieve dagbesteding te hebben. Daarnaastj wordt ook persoonlijke begeleiding geboden. Sinds kort ook aan jongvolwassenen met psychiatrische uitdagingen. De Horsthoeve streeft daarbij naar verbinding tussen deelnemers, jong en oud, en met professionals. Daarbij worden deelnemers geholpen om te groeien in zelfvertrouwen en eigenwaarde.

De Vrienden van de Horsthoeve wil de opbrengst besteden aan work out-voorzieningen voor de jongvolwassenen en een jeu de boules-baan voor de deelnemers van de dagbesteding. 

Pakketten met 6 flessen

Lionsclub Raalte steunt dit initiatief van harte met de wijnactie. We bieden heerlijke, goede wijnen aan met een kleine marge, die rechtstreeks naar de Vrienden van de Horsthoeve gaat. De leden van de Lionsclub hebben tijdens een proefavond zes zeer goede wijnen voor de actie geselecteerd. Ze zijn in dozen van 6 flessen te bestellen. Tevens kan een proefdoos met 1 fles van de 6 geselecteerde wijnen worden besteld. 

  • Witte wijnen (droog)
    • Weinland Rheingau - Riesling trocken (Duitsland)
    • Les Bertholets - Chardonnay Grande Reserve (Frankrijk)
  • Rode wijnen
    • Torre de Lancia Fuoco Rosso (Italië)
    • Whinfield Estate - Zinfandel (Californië)
    • De Bortolli Family Sel - Shiraz/Cabernet Sauvignon (Australië)
    • Les Bertholets - Grande Reserve GSM (Frankrijk)

Daarnaast is dit jaar voor de fijnproevers ook een ruby port te koop. Het gaat om Dow’s Nirvana Port. 

Bestelformulier

Het bestelformulier (een invulbare pdf) is hieronder te downloaden (rechter muisknop, bewaren als). Sla na het invullen het formulier op en stuur het voor vrijdag 15 november naar wijnactie@lionsclubraalte.nl

Bestelformulier downloaden